Од понедељка могуће заказивање прегледа за лекарска уверења за упис у средње школе

Аутор: СШ „Пинки”

04/07/2020

Лекарска уверења за упис у средње, више школе и на факултете ће се заказивати од понедељка, 6. јула, у Дому здравља “Нови Сад”.

Ови прегледи ће се обављати у Служби за здравствену заштиту радника, у амбуланти “Јован Јовановић Змај” (Змај Огњена Вука 19).

Ради поштовања мера и дистанце, на информацијама у приземљу објекта, делиће се папирићи са терминима током целог дана, тако да нема потребе и није препоручљиво долазити на преглед у раним јутарњим сатима.

Термина ће бити онолико колико има заинтерсованих, што значи да нико неће остати непрегледан, наводе у Дому здравља.

Са собом треба понети извештај о здравственом стању од изабраног педијатра, односно другу медицинску документацију коју деца поседују, као и документ  са сликом (ђачка књижица, лична карта, пасош).

Обавезно је ношење заштитне маске и за децу и за пратиоце.

Лекарска уверења се наплаћују према Ценовнику Дома здравља “Нови Сад”, који је истакнут на огласној табли, а цена зависи од смера који се уписује.

Погледајте ценовник »овде«.

Прочитајте још…

Гугл учионица – кодови за приступ

Гугл учионица – кодови за приступ

Јелена Мајсторовић ТДС 24 5vxckob Јелена Мајсторовић ТДС 31 xmoij64 Јелена Мајсторовић ТДС 34 mpojewo Јелена Мајсторовић ТДС 35 jw2py2k Јелена Мајсторовић ПТТ 31 gvn7igt Јелена Мајсторовић ТК 31 bedb735 Душанка Ђокић ТДС 41 ifrbdsg Душанка Ђокић ТДС 45 crsjddl Душанка...

Нови инфо сајт за ванредно школовање

Нови инфо сајт за ванредно школовање

Од данас је у функцији нови сајт намењен информисању ученика и наставника у вези са ванредним школовањем. На сајту се могу пронаћи информације као што су: услови уписа, цене школарине, термини испитних рокова, онлајн пријава испита, ангажовани професори на...

ОБАВЕШТЕЊА

Сви запослени који су заинтересовани за имунизацију против COVID-19, пријаву треба да учине попуњавањем упитника на порталу еУправа, најкасније до недеље 17.01.2021. године.

Упитник можете попунити ОВДЕ.

Shares
Share This

Поделите

Поделите чланак са вашим пријатељима.