Пријава испита

Образац је намењен за пријаву испита за ванредне ученике.

Испитни рок би требало да се одржи до краја маја, а тачан датум ће бити накнадно одређен.

Ко је извршио уплату и пријаву за априлски испитни рок, признаје му се уплата за јунски рок, али ће свакако попунити форму за пријаву испита да бисмо знали да ће ученик изаћи у јунском року на испит.

Ко је уплатио испите за априлски испитни рок, а жели да му се новац врати, накнадно, у јуну ће контактирати колеге у Служби за ванредне ученике који ће објаснити шта је потребно доставити да би се извршио поврат новца.

Ученици који нису пријављивали испите за априлски рок, прво ће извршити уплату испита, па тек онда попунити форму, пошто је неопходно да наведу датум уплате испита.

Ако имате неко додатно питање у вези са пријавом испита, можете нам се обратити на мејл: prijavapinki@gmail.com 

Форма за пријаву испита

Да ли сте пријављивали испите за априлски рок?

ОБАВЕШТЕЊА

ПРИЈАВА ЗАВРШНОГ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКОГ ИСПИТА ЗА ДЕЦЕМБАРСКИ РОК - КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ


ПРИЈАВА ИСПИТА ЗА ЈАНУАРСКИ РОК 2021. ГОД. - КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ


ТЕРМИНИ ПОЛАГАЊА ЗАВРШНОГ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКОГ ИСПИТА - КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ


ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ УЧЕНИЦИ ДА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У ВЕЗИ СА ИСПИТИМА  ПРАТЕ ИСКЉУЧИВО ПРЕКО САЈТА ШКОЛЕ И ДА СЕ НЕ ИНФОРМИШУ ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА, СМС И ВИБЕР ПОРУКА.


У складу са новонасталом епидемиолошком ситуацијом и предстојећим годишњим одмором, служба за ванредно школовање ће обављати рад искључиво електронским путем. Сви који су завршили матуру треба да пошаљу адресу на коју ће им бити у наредном периоду послата документа препорученом поштом, адресу искључиво слати на маил: dokumentapinki@gmail.com и овај имејл искључиво користити за слање адресе, не постављати никаква питања на њему. 

Shares
Share This