Пријава испита

Образац је намењен за пријаву испита за ванредне ученике.

Испитни рок би требало да се одржи до краја маја, а тачан датум ће бити накнадно одређен.

Ко је извршио уплату и пријаву за априлски испитни рок, признаје му се уплата за јунски рок, али ће свакако попунити форму за пријаву испита да бисмо знали да ће ученик изаћи у јунском року на испит.

Ко је уплатио испите за априлски испитни рок, а жели да му се новац врати, накнадно, у јуну ће контактирати колеге у Служби за ванредне ученике који ће објаснити шта је потребно доставити да би се извршио поврат новца.

Ученици који нису пријављивали испите за априлски рок, прво ће извршити уплату испита, па тек онда попунити форму, пошто је неопходно да наведу датум уплате испита.

Ако имате неко додатно питање у вези са пријавом испита, можете нам се обратити на мејл: prijavapinki@gmail.com 

Форма за пријаву испита

Да ли сте пријављивали испите за априлски рок?

ОБАВЕШТЕЊА

УПИС НА ВАНРЕДНО ШКОЛОВАЊЕ ОБАВЉАЋЕ СЕ ОД 23.09. ДО 30.09.2020. ГОД. РАДНИМ ДАНИМА ОД 10 ДО 14 ЧАСОВА.


ПРИЈАВА ИСПИТА ЗА ОКТОБАРСКИ РОК – КЛИКНИ ОВДЕ


У складу са новонасталом епидемиолошком ситуацијом и предстојећим годишњим одмором, служба за ванредно школовање ће обављати рад искључиво електронским путем. Сви који су завршили матуру у јунском року треба да пошаљу адресу на коју ће им бити у наредном периоду послата документа препорученом поштом, адресу искључиво слати на маил: dokumentapinki@gmail.com и овај имејл искључиво користити за слање адресе, не постављати никаква питања на њему. Такође, све пријаве испита, матурских, завршних и специјалистичких испита за августовски рок обавити до 31. јула, након тога неће бити могућа накнадна пријава!!! Више детаља у вези са пријавом испита погледајте на следећој страни КЛИКНИ ОВДЕ.

Shares
Share This