САОБРАЋАЈНА ШКОЛА „ПИНКИ” НОВИ САД

Најлепши матурски пано и ове године осмислили ђаци Саобраћајне школе „Пинки”

Датум објаве: 13/07/2023

На овогодишњем такмичењу за најлепши матурски пано, други пут заредом, награда је отишла у руке ученицима саобраћајне школе „Пинки“.

У конкуренцији од укупно 33 паноа, победник је проглашен на основу броја лајкова на Фејсбуку и процени четворочланог стручног жирија.

Највише гласова на Фејсбук страници „Матурски табло” добио је креативни пано одељења НТ 41 – смер Наутички техничар , из Саобраћајне школе „Пинки”, док је, према оцени стручног жирија, најбољи табло био из Гимназије „Исидора Секулић” , одељења IV-6 – друштвено-језички смер.


Победнички матурски пано за 2023. годину НТ41


Победнички пано према оцени стручног жирија


Ученица саобраћајне школе Симона Манојловић каже да осмишљавање паноа заправо није било тешко, већ јако је занимљиво и симпатично.

Како је конкуренција била велика, а избор за жири тежак у помоћ су им притекли и корисници фејсбука који су својим лајковима учествовали у овогодишњем избору за најлепши пано.

„Велика је била конкуренција и тешко је било стручном жирију, а и по броју лајкова никад није била неизвеснија ситуација. И ове године мотиви града, у позадини је катедрала, тврђава. Али ове године су и мало креативнији па је било и птичица и дрвећа. Има заиста лепих. Наравно ту је и саобраћајна школа, па су увек интересантни наутичари са капицама или имају тако неки детаљ који их везује за њихову будућу струку“, истиче Ивана Раина, организаторка такмичења.

Више од 100 година постоји традиција да се матурски панои излажу у центру града или у селу, а неки од њих су изложени у продавницама или у кафићима.

Извор: НСУЖИВО и РТВ

Претходне објаве

Shares
Share This

Поделите

Поделите чланак са вашим пријатељима.