Школске секције

Саобраћајна школа „Пинки“ није само институција за оспособљавање ученика саобраћајне струке. Ученици уз помоћ професора кроз бројне секције у школи припремају културне и уметничке програме, организују школске квизове, учествују на разним наградним конкурсима, такмичењима у познавању саобраћаја, историје, српског језика, посећују позоришта и филмске представе, ликовне изложбе.

Ученици Саобраћајне школе „Пинки“ у координацији са професорима физичке културе и васпитања, учествују на бројним спортским такмичењима и турнирима, како на локалном тако и на републичком нивоу.
Организатори смо бројних спортских надметања, као и такмичења знања у области саобраћаја.
Оно чиме можемо да се похвалимо је податак да су многи професионални спортисти своје образовање стекли управо у Саобраћајној школи „Пинки“.

На овој страни моћи ћете да пратите успехе и активности ученика које су остварили кроз поједине секције.

Tим за каријерно саветовање

Tим за каријерно саветовање

Tим за каријерно саветовање је формиран у септембру 2013 године. Полазна основа за имплементацију и успешну реализацију каријерног саветовање и вођење ученика у СШ „Пинки“ су похађани семинари у организацији НВО „Коцка“.Поред овога, наша школа је учествовала у...

Светосавски турнир у шаху

Светосавски турнир у шаху

У организацији шаховске секције, дана 23.1.2015. године у школској библиотеци одржан је турнир у шаху на ком су учествовали ученици и професори наше школе. Најбољи ученици су награђени, а то су: Миловановић Марица Пап Зоран Цвијановић Данило Честитамо награђенима!...

Ђаци наше школе у Редакцији “Дневника”

Ђаци наше школе у Редакцији “Дневника”

Чланови новинарске секције наше школе посетили су Редакцију "Дневника". Ученици су имали прилику да обиђу Интернет одељење, Новосадску хронику, Спортску и Унутрашњеполитичку рубрику и да учествују у креирању новинарске анкете. Заједно са професоркама српског језика и...

ОБАВЕШТЕЊА

ПРИЈАВА ЗАВРШНОГ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКОГ ИСПИТА ЗА ДЕЦЕМБАРСКИ РОК - КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ


ПРИЈАВА ИСПИТА ЗА ЈАНУАРСКИ РОК 2021. ГОД. - КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ


ТЕРМИНИ ПОЛАГАЊА ЗАВРШНОГ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКОГ ИСПИТА - КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ


ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ УЧЕНИЦИ ДА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У ВЕЗИ СА ИСПИТИМА  ПРАТЕ ИСКЉУЧИВО ПРЕКО САЈТА ШКОЛЕ И ДА СЕ НЕ ИНФОРМИШУ ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА, СМС И ВИБЕР ПОРУКА.


У складу са новонасталом епидемиолошком ситуацијом и предстојећим годишњим одмором, служба за ванредно школовање ће обављати рад искључиво електронским путем. Сви који су завршили матуру треба да пошаљу адресу на коју ће им бити у наредном периоду послата документа препорученом поштом, адресу искључиво слати на маил: dokumentapinki@gmail.com и овај имејл искључиво користити за слање адресе, не постављати никаква питања на њему. 

Shares
Share This