САОБРАЋАЈНА ШКОЛА „ПИНКИ” НОВИ САД

Нaш учeник Стрaхињa Ивeтић мeђу 25 нajбoљих ђaкa гeнeрaциje из Србиje и Рeпубликe Српскe

Датум објаве: 23/08/2018

Naš učenik Strahinja Ivetić, kao đak generacije 2017/2018, uspeo je da se nađe među 25 najboljih u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske! Ovaj uspeh Strahinji je omogućio da osvoji školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom. Uprava i svi zaposleni u Srednjoj saobraćajnoj školi „Pinki” u Novom Sadu, ponosni su na Strahinju Ivetića i ovom prilikom mu čestitamo na velikom uspehu i želimo mnogo sreće u budućem školovanju. Uvereni smo da će Strahinja i skoristiti sve svoje potencijale i nadamo
se da će biti primer ostalim đacima naše škole. Svečana dodela besplatnih školovanja je 5. septembra na Belom dvoru Vaš drug i naš đak jedan je od 25 izabranih đaka generacije kojima će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena 5. septembra na svečanom prijemu u 17 sati na Belom dvoru. Podsetimo, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, 29. juna ugostila je na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već sedamnaestu godinu zaredom.
Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 25 besplatnih školovanja za jednogodišnje programe na ITAcademy.

Svi zainteresovani đaci generacije su do 15. jula slali prijave, u kojima je trebalo da se predstave u najboljem svetlu i navedu na koji način će školovanje na ITAcademy iskoristiti za svoje usavršavanje i dalje napredovanje, a nakon procesa selekcije izabrano je 25 najboljih kandidata. Strahinja dobio priliku da postane vrhunski stručnjak u oblasti IT-ja Strahinja Ivetić našao se među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje – Distance Learning platforme. Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere ukoliko su im potrebni saveti za dodatno usavršavanje i pronalaženje posla. Prošle godine je đake generacije najviše interesovalo kako naučiti programiranje i zbog toga su kurs programiranja i web dizajn kurs bili najpopularniji među polaznicima. Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata i steknu Microsoft, Oracle, Cambridge i mnoga druga zvanja.

Претходне објаве

Shares
Share This

Поделите

Поделите чланак са вашим пријатељима.