Извештај са такмичења у оквиру “Светосавске недеље”

Аутор: СШ „Пинки”

29/01/2018

Током ове школске године наши ђаци,  уз помоћ својих наставника учествовали су на разним школским такмичењима

На одржаном такмичењу у познавању саобраћајних прописа  прво место деле ученици Никола Кеџа ТДС31и Ајваз Камбери ТДС35, друго место је припало Јелени Вагић из одељења ТДС32, и треће место је освојила Ивана Јовичић ТДС33.

На такмичењу у стоном тенису  пласман ученика је следећи: прво место освојио је Стефан Миљевић ТДС22, друго Никола Панић ПТТ11 и треће Божидар Илић В12.

У квизу опште културе „Покажи шта знаш“ најбољу општу информисаност су показали ученици из одељења ТДС13: Слађан Какућа, Срђан Вучковић и Бранко Тешић. Друго место припало је ученицима из одељења В11: Стефан Вукадиновић, Милан Бабић и Дејан Радосављевић. Треће пласирани су ученици из одељења НТ11 и то: Мијат Ненадовић, Алекса Драгић и Вукашин Недић.

На турниру у шаху, после одиграних 9 кола пласман ученика је следећи: прво место припало је Митић Младену из одељења ТУТ31, друго Бурсаћ Огњену ТДС45 и треће Тијани Ранђеловић ТДС22.

На литерарном конкурсу под називом:“Светли траг Светог Саве“, „Свети Сава као узор“, међу предатим радовима издвојили су се радови ученика Милана Сурутке ТДС13, којем је припало прво место и Рахима Берише из одељења ТДС24 којем је припало друго место. Специјална награда школе из писменог састава на тему:“Мои лепи новци“ припала је Љиљани Блануша из одељења ПТТ21.

На ликовном конкурсу:“Лик и дело Светог Саве“, награде су освојили следећи ученици: Невена Станимировић ТДС14- прво место, друго место је припало Невени Шуштум ТУТ11 и треће Горани Мајсторовић из одељења НТ21.

Честитамо свим ученицима на постигнутом успеху а уједно се захваљујемо и свим осталим ученицима који су учествовали.

Прочитајте још…

Алати за припрему завршног испита, пријемног испита, готови тестови

Алати за припрему завршног испита, пријемног испита, готови тестови

Радна група за образовни софтвер Математичког факултета Универзитета у Београду (http://edusoft.matf.bg.ac.rs) бави се унапређивањем наставе математике, рачунарства и информатике кроз развој електронских платформи, стручно усавршавање наставника, као и креирање...

Измена школског календара

Измена школског календара

Преносимо вам у целости допис Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине - националне заједнице, а који се односи на измену школског календара за школску 2019/2020....

Обавештење о снимању часова

Обавештење о снимању часова

Поштоване колегинице и колеге, Наставницима и директорима средњих стручних школа у подручју рада Саобраћај, Као саветник за подручје рада Саобраћај у Заводу за унапређивање образовања и васпитања обавештавам вас да све активности запослених у средњим школама...

ОБАВЕШТЕЊЕВАНРЕДНО СТАЊЕ - ШКОЛА НЕ РАДИ

У СКЛАДУ СА НОВОНАСТАЛОМ СИТУАЦИЈОМ, ОБАВЕШТАВАМО РЕДОВНЕ УЧЕНИКЕ ДА ДО ДАЉЊЕГ НЕМА РЕДОВНИХ НАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ. У МЕЂУВРЕМЕНУ НАСТАВА ЋЕ СЕ ОДВИЈАТИ НА ДАЉИНУ. 


ВАНРЕДНО ШКОЛОВАЊЕ СЕ ТАКОЂЕ ОБУСТАВЉА И ПРЕДВИЂЕНИ РОКОВИ СЕ ОДЛАЖУ ДО ДАЉЊЕГ


СВА ОБАВЕШТЕЊА ПРАТИТЕ НА СТРАНИ ВЕСТИ.

Shares
Share This

Поделите

Поделите чланак са вашим пријатељима.