САОБРАЋАЈНА ШКОЛА „ПИНКИ” НОВИ САД

Извештај са такмичења у оквиру „Светосавске недеље“

Датум објаве: 29/01/2018

Током ове школске године наши ђаци,  уз помоћ својих наставника учествовали су на разним школским такмичењима

На одржаном такмичењу у познавању саобраћајних прописа  прво место деле ученици Никола Кеџа ТДС31и Ајваз Камбери ТДС35, друго место је припало Јелени Вагић из одељења ТДС32, и треће место је освојила Ивана Јовичић ТДС33.

На такмичењу у стоном тенису  пласман ученика је следећи: прво место освојио је Стефан Миљевић ТДС22, друго Никола Панић ПТТ11 и треће Божидар Илић В12.

У квизу опште културе „Покажи шта знаш“ најбољу општу информисаност су показали ученици из одељења ТДС13: Слађан Какућа, Срђан Вучковић и Бранко Тешић. Друго место припало је ученицима из одељења В11: Стефан Вукадиновић, Милан Бабић и Дејан Радосављевић. Треће пласирани су ученици из одељења НТ11 и то: Мијат Ненадовић, Алекса Драгић и Вукашин Недић.

На турниру у шаху, после одиграних 9 кола пласман ученика је следећи: прво место припало је Митић Младену из одељења ТУТ31, друго Бурсаћ Огњену ТДС45 и треће Тијани Ранђеловић ТДС22.

На литерарном конкурсу под називом:“Светли траг Светог Саве“, „Свети Сава као узор“, међу предатим радовима издвојили су се радови ученика Милана Сурутке ТДС13, којем је припало прво место и Рахима Берише из одељења ТДС24 којем је припало друго место. Специјална награда школе из писменог састава на тему:“Мои лепи новци“ припала је Љиљани Блануша из одељења ПТТ21.

На ликовном конкурсу:“Лик и дело Светог Саве“, награде су освојили следећи ученици: Невена Станимировић ТДС14- прво место, друго место је припало Невени Шуштум ТУТ11 и треће Горани Мајсторовић из одељења НТ21.

Честитамо свим ученицима на постигнутом успеху а уједно се захваљујемо и свим осталим ученицима који су учествовали.

Претходне објаве

Shares
Share This

Поделите

Поделите чланак са вашим пријатељима.