Извештај са такмичења у оквиру “Светосавске недеље”

Аутор: СШ „Пинки”

29/01/2018

Током ове школске године наши ђаци,  уз помоћ својих наставника учествовали су на разним школским такмичењима

На одржаном такмичењу у познавању саобраћајних прописа  прво место деле ученици Никола Кеџа ТДС31и Ајваз Камбери ТДС35, друго место је припало Јелени Вагић из одељења ТДС32, и треће место је освојила Ивана Јовичић ТДС33.

На такмичењу у стоном тенису  пласман ученика је следећи: прво место освојио је Стефан Миљевић ТДС22, друго Никола Панић ПТТ11 и треће Божидар Илић В12.

У квизу опште културе „Покажи шта знаш“ најбољу општу информисаност су показали ученици из одељења ТДС13: Слађан Какућа, Срђан Вучковић и Бранко Тешић. Друго место припало је ученицима из одељења В11: Стефан Вукадиновић, Милан Бабић и Дејан Радосављевић. Треће пласирани су ученици из одељења НТ11 и то: Мијат Ненадовић, Алекса Драгић и Вукашин Недић.

На турниру у шаху, после одиграних 9 кола пласман ученика је следећи: прво место припало је Митић Младену из одељења ТУТ31, друго Бурсаћ Огњену ТДС45 и треће Тијани Ранђеловић ТДС22.

На литерарном конкурсу под називом:“Светли траг Светог Саве“, „Свети Сава као узор“, међу предатим радовима издвојили су се радови ученика Милана Сурутке ТДС13, којем је припало прво место и Рахима Берише из одељења ТДС24 којем је припало друго место. Специјална награда школе из писменог састава на тему:“Мои лепи новци“ припала је Љиљани Блануша из одељења ПТТ21.

На ликовном конкурсу:“Лик и дело Светог Саве“, награде су освојили следећи ученици: Невена Станимировић ТДС14- прво место, друго место је припало Невени Шуштум ТУТ11 и треће Горани Мајсторовић из одељења НТ21.

Честитамо свим ученицима на постигнутом успеху а уједно се захваљујемо и свим осталим ученицима који су учествовали.

Прочитајте још…

Пријава испита за октобарски рок 2020 год. – ВАНРЕДНО ШКОЛОВАЊЕ

Пријава испита за октобарски рок 2020 год. – ВАНРЕДНО ШКОЛОВАЊЕ

Пријава испитаПријаву испита за октобарски рок вршите преко форме за пријаву, која се налази испод овог текста. Крајњи рок за пријаву испита је 05.10.2020. године. Тачан датум одржавања испита биће накнадно истакнут. Консултативна настава са професорима одвијаће се...

ОБАВЕШТЕЊА

УПИС НА ВАНРЕДНО ШКОЛОВАЊЕ ОБАВЉАЋЕ СЕ ОД 23.09. ДО 30.09.2020. ГОД. РАДНИМ ДАНИМА ОД 10 ДО 14 ЧАСОВА.


ПРИЈАВА ИСПИТА ЗА ОКТОБАРСКИ РОК – КЛИКНИ ОВДЕ


У складу са новонасталом епидемиолошком ситуацијом и предстојећим годишњим одмором, служба за ванредно школовање ће обављати рад искључиво електронским путем. Сви који су завршили матуру у јунском року треба да пошаљу адресу на коју ће им бити у наредном периоду послата документа препорученом поштом, адресу искључиво слати на маил: dokumentapinki@gmail.com и овај имејл искључиво користити за слање адресе, не постављати никаква питања на њему. Такође, све пријаве испита, матурских, завршних и специјалистичких испита за августовски рок обавити до 31. јула, након тога неће бити могућа накнадна пријава!!! Више детаља у вези са пријавом испита погледајте на следећој страни КЛИКНИ ОВДЕ.

Shares
Share This

Поделите

Поделите чланак са вашим пријатељима.