Извештај са такмичења у оквиру “Светосавске недеље”

Аутор: СШ „Пинки”

29/01/2018

Током ове школске године наши ђаци,  уз помоћ својих наставника учествовали су на разним школским такмичењима

На одржаном такмичењу у познавању саобраћајних прописа  прво место деле ученици Никола Кеџа ТДС31и Ајваз Камбери ТДС35, друго место је припало Јелени Вагић из одељења ТДС32, и треће место је освојила Ивана Јовичић ТДС33.

На такмичењу у стоном тенису  пласман ученика је следећи: прво место освојио је Стефан Миљевић ТДС22, друго Никола Панић ПТТ11 и треће Божидар Илић В12.

У квизу опште културе „Покажи шта знаш“ најбољу општу информисаност су показали ученици из одељења ТДС13: Слађан Какућа, Срђан Вучковић и Бранко Тешић. Друго место припало је ученицима из одељења В11: Стефан Вукадиновић, Милан Бабић и Дејан Радосављевић. Треће пласирани су ученици из одељења НТ11 и то: Мијат Ненадовић, Алекса Драгић и Вукашин Недић.

На турниру у шаху, после одиграних 9 кола пласман ученика је следећи: прво место припало је Митић Младену из одељења ТУТ31, друго Бурсаћ Огњену ТДС45 и треће Тијани Ранђеловић ТДС22.

На литерарном конкурсу под називом:“Светли траг Светог Саве“, „Свети Сава као узор“, међу предатим радовима издвојили су се радови ученика Милана Сурутке ТДС13, којем је припало прво место и Рахима Берише из одељења ТДС24 којем је припало друго место. Специјална награда школе из писменог састава на тему:“Мои лепи новци“ припала је Љиљани Блануша из одељења ПТТ21.

На ликовном конкурсу:“Лик и дело Светог Саве“, награде су освојили следећи ученици: Невена Станимировић ТДС14- прво место, друго место је припало Невени Шуштум ТУТ11 и треће Горани Мајсторовић из одељења НТ21.

Честитамо свим ученицима на постигнутом успеху а уједно се захваљујемо и свим осталим ученицима који су учествовали.

Прочитајте још…

Упис ученика првог разреда школске 2020/21. године који лично потврђују упис у школи

Упис ученика првог разреда школске 2020/21. године који лично потврђују упис у школи

Родитељи, односно други законски заступници ученика имају право да упишу дете у средњу школу на два начина: преко Портала еУправа или доласком у просторије школе. За оне кији изаберу да упис изврше доласком у просторије школе важе следећа правила: ученици и/или...

Од понедељка могуће заказивање прегледа за лекарска уверења за упис у средње школе

Од понедељка могуће заказивање прегледа за лекарска уверења за упис у средње школе

Лекарска уверења за упис у средње, више школе и на факултете ће се заказивати од понедељка, 6. јула, у Дому здравља "Нови Сад". Ови прегледи ће се обављати у Служби за здравствену заштиту радника, у амбуланти "Јован Јовановић Змај" (Змај Огњена Вука 19). Ради...

XI Међународни симпозијум  „Интердисциплинарност саобраћаја и логистике“

XI Међународни симпозијум „Интердисциплинарност саобраћаја и логистике“

Организатор: Школа за цестовни промет – Загреб, 1.-2. Октобар 2020. године Услед актуелне ситуације са епидемијом Коронавируса програмски и организациони одбор разматрају могућност реализације планираног стручног скупа у предвиђеном термину 1. и 2. октобра 2020....

Shares
Share This

Поделите

Поделите чланак са вашим пријатељима.